MAKTABGACHA TA’LIM SIFATINI TAMINLASH: STANDARTLAR VA BAHOLASH MEZONLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu  maqola  maktabgacha  ta’lim  sifatini ta’minlash  jarayonida  zamonaviy  ta’lim  standartlari va baholash  mezonlarining  o’rni hamda  ahamiyati  chuqur  tahlil etiladi. Maktabgacha  ta’lim tizimi bolalarning  intellectual , ijtimoy – emotsional, jismoniy  va nutqiy  rivojlanishining  boshlang’ich  poydevori  bo’lgani  sababli , bu  bosqichda  ta’lim-tarbiya  jarayonini  davlat  ta’lim  standarti , ilg’or  xalqaro  talablarga  asoslangan  baholash  tizimi  va  sifat  monitoringi  orqali  takomillashtirish  muhim  hisoblanadi.