MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA TASVIRIY FAOLIYAT VA RASM CHIZISH TEXNIKASINI SHAKLLANTIRISH (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada tasviriy faoliyatning maqsad va vazifalari, rasm chizish texnikasini bosqichma-bosqich shakllantirish jarayoni, tarbiyachining metodik yondashuvi hamda zamonaviy STEAM texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari ilmiy asosda ochib berilgan.