BOLAJAK MUSIQA FANI O‘QITUVCHILARIDA METODIK KOMNPETMTLIKNI RIVOJLANTIRISH TEXNOIOGIYALARINI DARSDA QO‘LLASH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarida metodik komnpetmtlikni rivojlantirish texnologiyalari ya’ni,musiqa o‘qituvchisi uchun o‘quv jarayoni doirasida bajariladigan ishlar fikr yuritilgan.