MAKTABGACHA TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR VA RAQAMLI TRANSFORMATSIYA (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida innovatsion pedagogik texnologiyalar va raqamli transformatsiyaning joriy etilishi masalalari yoritilgan. Zamonaviy raqamli vositalarning bolalarning bilish va ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, innovatsion metodlarni qo‘llashdagi afzalliklar, muammolar va ularni ta’lim jarayoniga samarali integratsiya qilish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.