MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNING IJTIMOIY KOMPETENTLIGINI OSHIRISHNING INNOVATSION USULLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida taʼlim-tarbiya olayotgan bolalarning ijtimoiy kompetentligini, qobiliyatlarini oshirishning innovatsion usullari keng yoritilgan.