TA’LIM JARAYONIDA ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalarining (ZAT) ahamiyati va qo‘llanilishi batafsil tahlil qilinadi. Maqolada interaktiv darsliklar, onlayn platformalar va pedagoglarning texnologiyalardan samarali foydalanishi haqida misollar keltiriladi. Shuningdek, texnologiyalar o‘quv jarayonini qanday qiziqarli, samarali va global darajada amalga oshirishini ko‘rsatadi.