MAKTABGACHA TA’LIMDA MEDIA SAVODXONLIKNI RIVOJLANTIRISH: INNOVATSION YONDASHUVLAR VA RAQAMLI IMKONIYATLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida media savodxonlikni rivojlantirishning nazariy va amaliy asoslari, innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati hamda raqamli transformatsiya sharoitida bolalarning media madaniyatini shakllantirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, media ta’limni tashkil etishda zamonaviy raqamli vositalarning imkoniyatlari va pedagogik yondashuvlarning samaradorligi tahlil etilgan.