MAKTABGACHA TA’LIMDA TIZIMIDA INNAVOTSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH SAMARODORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu   maqola   maktabgacha   ta’lim   tizimida   innavotsion     pedagogik  texnologiyalardan    foydalanishning     ahamyati,      mazmuni     va   samarodorligini   oshirish    yo’llari    yoritilgan.    Maqolada     “Ilk qadam” o’quv    dasturi     asosida    bolalar  faoliyatini   tashkil   etishda   zamonaviy   texnologiyalarni   joriy   etishning   o’rni   va   afzalliklari   tahlil    qilingan.    Shuningdek    interfaol  metodlar ,  axborot-kommuniksion   texnologiyalar,    multimediya   vositalari     va    o’yin   texnologiyalarining    ta’lim    jarayoniga  ta’siri   ko’rsatib   o’tilgan .  Tadqiqot     natijalari   maktabgacha  ta’lim tashkilotlarida     innavotsion  yondashuvlardan     samarali     foydalanish      foydalanish      bolalarda    mustaqil      fikrlash,    ijodkorlik  va      ijtimoiy    faollikni   rivojlantirishga   xizmat     qilishini    isbotlaydi  ,