PEDAGOGIKA FANINI O’QITISHDA ILG’OR PEDAGOGIK TEXNALOGIYALAR ASOSIDA DARS O’TISH (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada pedagogika fanini o'qitishda ilg'or pedagogik texnologiyalarni qo'llash usullari va ularning ta'lim jarayoniga ta'siri tahlil qilinadi. Zamonaviy metodlar o'quvchilarning mustaqil fikrlash, ijodkorlik va amaliy ko'nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.