RAQAMLI TRANSFOTMATSIYA SHAROITIDA TA’LIM SIFATI VA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim sifatini ta’minlashning zamonaviy standartlari va baholash mezonlari keng yoritilgan. Ta’lim sifati tushunchasining mazmuni, “Ilk qadam” Davlat o‘quv dasturi asosidagi standartlar, shuningdek, ichki va tashqi baholash tizimlarining afzalliklari tahlil etilgan. Maqolada innovatsion yondashuvlar va xalqaro indikatorlardan foydalanishning ta’lim sifatiga ta’siri ilmiy asosda bayon etilgan.Ushbu maqolada raqamli transformatsiya jarayonida ta’lim tizimida uchrayotgan muammolar, ularning sabablari va zamonaviy yechim yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, innovatsion pedagogik texnologiyalarni joriy etish orqali ta’lim sifatini oshirishning istiqbollari yoritilgan.