MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLANING RIVOJLANISHIDA O‘YINNING ROʻLI VA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING TA’LIM VA TARBIYA JARAYONIDA UNING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolaning rivojlanishida o‘yinning roʻli va maktabgacha ta’lim tashkilotining ta’lim va tarbiya jarayonida uning ahamiyati haqida yoritilgan.