MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING BADIIY IJODIY QOBILYATLARINI QÖĞIRCHOQ TEATIRI VOSITASIDA SHAKILLANTIRISH MAZMUNI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning badiiy‑ijodiy qobiliyatlarini qo‘g‘irchoq teatrı vositasida shakllantirish masalasida yoritilgan .Tadqiqotda qo‘g‘irchoq teatrını maktabgacha yoshdagi bolalarning tasavvurini rivojlantirish, nutq va muloqot ko‘nikmalarini oshirish, hissiy va ijtimoiy jihatdan tarbiyalashdagi pedagogik ahamiyati o‘rganilgan. Shuningdek, maqolada qo‘g‘irchoq teatrının metodik jihatdan tashkil etilishi, faoliyatning bosqichlari, bolalarning ijodiy faoliyatini rag‘batlantirish usullari va samarali shart-sharoitlari tahlil qilingan.