BOLALARNING KOMPLEKS RIVOJLANISHI INTELEKTUAL, IJTIMOIY VA EMOTSIONAL VA JISMONIY TARBIYA INTEGRATSIYASI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bola rivojlanishida ijtimoiy va emotsional muhit yaratish intelektual rivohlantirish bosqichlari bolaning jismoniy rivojlanishida unga yaratiladigan ijtimoiy muhit talimiy jarayonlarning birgalikdagi faoliyati haqida ma'lumot keltirilgan.