MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA IQTISODIY TARBIYA BERISHNING NAZARIY ASOSLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga iqtisodiy tabiya berishda innovatsin texnologiyalardan foydalanishning nazariy asoslari, innovatsion texnologiyalarni maktabgacha ta’limga olib kirish avfzalliklari va bolalarga iqtisodiy tabiya berishda innovatsion metodlarning tahlili yoritilgan.