MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJTIMOIY KOMPETENTLIKNI SHAKLLANTIRISH. (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyalanuvchilarini ijtimoiy hayotga tayyorlash, ularni o‘z o‘rnini topishga bo‘lgan dastlabki ko‘nikmalarni shakllantirish, ijtimoiylashtirish borasida olib borilayotgan  ishlar ko‘rib chiqilgan.