MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJTIMOIY KOMPETENTLIGINI OSHIRISHDA OʻYINNING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy kompetentligini,shaxsiyatini shakllantirish muhim davr ekanligi, pedagogik faoliyatda o‘yinning ahamiyati va muvofaqiyatlari, bolalarning shaxsini, aqliy-axloqiy va irodaviy fazilatlarini shakllantirishda pedagogning o‘rni, o‘yin turlari, mashxurlarning fikrlari, ta’lim sifatini oshirishda o‘yinnig afzalliklari haqida ma’lumotlar keltirilgan.