BOLALAR PSIXOLOGIYASI FANINING METODLARI. (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada Bolalar psixologiyasi fanining metodlari, turli yoshdagi bolalar psixikasining rivojlanish qonuniyatlari, rivojlanishning turli bosqichlari o‘rgatish haqida so’z yuritiladi.