ABU NASR FOROBIYNING TAʼLIM-TARBIYA BERISHGA OID PEDAGOGIK QARASHLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola Abu Nasr Forobiyning hayot yoʻli, uning chuqur falsafiy kuzatishlari asosida yaratilgan asarlaridagi pedagogik faniga oid boʻlgan fikr va gʻoyalar haqida maʼlumot beradi.