MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN O‘QUV-TARBIYA JARAYONINI TASHKILLASHTIRISH (KONFERENSIYA, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida shaxsga yo‘naltirilgan o‘quv-tarbiya jarayonini tashkil etishning nazariyva amaliy asoslari chuqur o‘rganilib, amaliyotga tadbiq etishning samarali yo‘llari yoritilgan.