KOMMUNIKATIV OʻYINLAR ORQALI OʻRTA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada o‘rta maktabgacha yoshdagi bolalar nutqini rivojlantirishda kommunikativ o‘yinlar texnologiyasining ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi. Pedagogik yondashuvlar va interaktiv metodlar misollar bilan ko‘rsatiladi.