MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI TARBIYALASHDA TARBIYACHINING IJTIMOIY ROLI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalash jarayonida tarbiyachining ijtimoiy roli, uning pedagogik faoliyatdagi o‘rni, shaxsiy fazilatlari va bolalarga ko‘rsatadigan ta’siri haqida so‘z yuritiladi.