MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHNING SAMARALI YO‘LLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyalanuvchilarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning dolzarbligi va uning ahamiyati haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashning pedagogik usullari, shuningdek, amaliy san’at va dizayn sohasidagi faoliyatlarni (rasm, kashta, loyiha ishlari) ushbu jarayonga integratsiyalashning samarali yo‘llari ko‘rib chiqilgan.