MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR O‘QUV-BILISH FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISHDA BOLALAR ADABIYOTIDAN FOYDALANISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha katta yoshdagi bolalarda badiiy adabiyot orqali nutqni o‘stirish masalasiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda maktabgacha katta yoshdagi bolalarda badiiy adabiyotlar orqali nutqni o‘stirish metod va vositalariga to‘xtalib o‘tilgan.