MAHALLA INSTITUTINING BOLA RIVOJLANISHIDAGI ROLI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlar, tarbiyaviy jarayonlar, ijtimoiy  birdamlik, mahalla institutida amalgam oshirilgan ma’naviy-marifiy tadbirlar, bolalarni axloqini, tarbiyalashda asosiy manbalar, mahalliy an’analar, mahalla tomonidan ijtimoiy yordamlar ko’rsatilishi, mahalliy faollar tomonidan ehtiyojmand oilalarning bolalari ta’lim olishi, urf-odatlar haidagi fir va mulohazalar keng tarzda yoritilgan.