MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARDA NUTQ RIVOJLANISHINING PSIXOLINGVISTIK XUSUSIYATLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha katta yoshdagi bolalarda nutq rivojlanishining psixolingvistik xususiyatlari keng yoritilgan. Nutqning fonetik, leksik, grammatik, semantik va pragmatik rivoji, ularga ta’sir etuvchi psixologik, pedagogik va ijtimoiy omillari haqida bayon qilingan.