TALABALAR MOTIVATSIYASIGA RAQAMLI ILOVALARNING TA’SIRI: NEMIS TILI O‘QITISH MISOLIDA (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilini o‘qitishda raqamli ilovalarningtalabalarning o‘quv motivatsiyasiga ko‘rsatadigan ta’siri lingvodidaktik nuqtainazardan tahlil qilinadi. Tadqiqotda Duolingo, Babbel, LingQ hamda Quizlet kabimashhur ilovalarning funksional imkoniyatlari, interaktivligi va gamifikatsiyaelementlari o‘rganildi