ALISHER NAVOIY IJODIDA BADIIY SAN’ATLAR (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqola Alisher Navoiy ijodida qo‘llanilgan badiiysan‘atlar, ularning turlari, usullari va ifoda shakli haqida bo‘lib, unda g‘azaldafoydalanilgan she‘riy san‘atlar to‘g‘risida ma’lumotlar beriladi. Bundan tashqari,g‘azallardan namunalar ham keltirilgan va tahlil qilingan