MUSIQIY SO‘ZLAR VA ULARNING XORIJIY TILLARNI O‘RGANISHDAGI O‘RNI (KONFERENSIYA, 2025)
O‘qituvchilar, ayniqsa, xorijiy til o‘qituvchilari o‘quvchilar uchun qiziqarli va qulay o‘quv muhitini yaratish uchun innovatsion usullarga muhtoj. Shunday yondashuvlardan biri she’rlar, qo‘shiqlar va shunga o‘xshash matnlar orqali musiqiy so‘zlardan foydalanishdir. Ushbu maqola musiqiy so‘zlarning xorijiy tillarni o‘rganishdagi o‘rni hamda ularni samarali qo‘llash orqali erishiladigan foydalarni yoritib beradi.