CHET TILLARINI O’RGANISHDA MOTIVATSIYANING O’RNI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada chet tillarni o‘rganish jarayonida motivatsiyaning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Motivatsiyaning ichki va tashqi turlari, ularning o‘quvchilar faoliyatiga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘qituvchining motivatsiyani shakllantirishdagi roli, zamonaviy o‘qitish metodlari va ta’lim texnologiyalari yordamida o‘quvchilarda tilga bo‘lgan qiziqishni oshirish yo‘llari haqida so‘z yuritiladi.