BIZNESNI RIVOJLANTIRISHDA TARJIMANING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada tarjimaning zamonaviy biznes jarayonlaridagi ahamiyati, uning korxonalarning xalqaro maydondagi raqobatbardoshligiga ta’siri hamda tarjima sifati bilan bog‘liq strategik omillar tahlil qilinadi