TIL O’RGANISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada til o‘rganishda innovatsion texnologiyalarning ahamiyati haqida so’z yuritiladi. Multimedia vositalari, mobil ilovalar, sun’iy intellektning pedagogik samaradorlikni oshirish, motivatsiyani kuchaytirish va til ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi roli yoritiladi. Shuningdek, til o’rganish davomida texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari ko‘rib chiqiladi. Xulosada zamonaviy texnologiyalarning til o‘rganish jarayonidagi muhim o’rni ta’kidlanadi.