ИННОВАЦИЯЛАР АСОСИДА ТАЛАБАЛАРДА АМАЛИЙ КОМПЕТЕНЦИЯЛАРНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МЕТОДИКАСИ (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada talabalarning innovatsion kompetentsiyalarini rivojlantirish masalasi ko‘rib chiqilgan, zamonaviy boshqaruv printsiplari, pedagogik metodlar va texnologiyalar orqali ijodiy, tadbirkorlik va muammolarni hal qilish ko‘nikmalarini shakllantirish ahamiyati ta’kidlangan. Tadqiqot axborot boshqaruvi, interaktiv o‘qitish va sanoat bilan integratsiyaning samarali kompetentsiya rivojlanishiga ta’sirini ko‘rsatadi. Maqola talabalarda innovatsiyaga moyil madaniyat va kasbiy salohiyatni oshirish uchun nazariy va amaliyot asoslarini taqdim etadi.