TA’LIMNI VIRTUALLASHTIRISHNI IJTIMOIY-FALSAFIY MOHIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Ушбу мақола виртуаллик тушунчасини маъноси ёритилган. Ахборотлашган жамиятда виртуал образлар ва виртуал реаллик таъсири тўғрисида илмий маълумот берилган. Виртуаллик тушунчасининг тарихий тараққиёти ёритиб берилган.