ЖАҲОН ҲАМЖАМИЯТИДА ЎЗБЕКИСТОННИНГ АНЪАНАВИЙЛИК ВА ДУНЁВИЙЛИК ТАМОЙИЛЛАРИНИНГ ЎЗАРО УЙҒУНЛИГИ (KONFERENSIYA, 2026)
Ушбу мақолада бугунги Ўзбекистоннинг жаҳон ҳамжамияти билан ҳамкорлигининг янги босқичлари, унинг халқимиз ва бошқа мамлакатлар ҳаётидаги ўрни ижтимоий фалсафий жиҳатдан статистик маълумотларга асосланган ҳолда илмий таҳлил қилинади. Бундан ташқари мақолада Ўзбекистоннинг халқаро алоқалари орқали мамлакат ижтимоий, иқтисодий, маданий тараққиётини ривожлантириш бўйича илмий хулоса ва таклифлар берилади.