TARIX FALSAFASI VA METODOLOGIYASIDA RATSIONAL VA IRRATSIONAL FAKTLAR TASNIFI YOXUD FALSAFADA AMALIYOT VA NAZARIY DESTRUKSION G‘OYALAR (KONFERENSIYA, 2026)
Tarix fani va Falsafa bir-biriga doimo bog‘liq holda rivojlanib borgan va hozir ham shunday davom etmoqda. Falsafiy ta’limotlar va idealogiyalar vositasida insonyat tarixida yangi davirlar va jamyatlar vujudga kelgan va bu hozir ham davom etmoqda. Lekin bu jarayonlarga o‘z hissani qo‘shgan hali bizni ko‘zimiz ilg‘amagan ,,Amalyotchi Faylasuflar’’ ham borligini va ularning asl maqsad vazifasi nimalardan iborat ekanligini to‘liqroq anglash jahon hamjamyati va kelajak avlodlar uchun foydali bo‘ladi!