JADIDCHILAR FAOLIYATI –MA’NAVIY VA MA’RIFIY TARG‘IBOT OBYEKTI SIFATIDA (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada jadid bobolarimizning ma’rifat, ma’rifatli jamiyat va ma’rifiy targ‘ibot borasidagi qarashlari,  pand-nasihatlari va amaliy ishlari haqidagi fikrlari bayon etiladi. Jadidlar faoliyatini jamiyat taraqqiyotini  ma’naviy-ma’rifiy, ijtimoiy-siyosiy va mafkuraviy hayotida  tutdan o‘rni, korsatgan tasiri va ahamiyati falsafiy jihatdan tahlil qilinadi.