O‘ZBEKISTONDA MA’RIFATLI JAMIYATNI BARPО ETISHDА АHOLINING TIBBIY SAVODXONLIGINI OSHIRISHNING IJTIMOIY-FALSAFIY МASALALARI (KONFERENSIYA, 2026)
ushbu ilmiy maqolada O‘zbekistonda ma’rifatli jamiyatni barpo etishda mamlakat aholisining tibbiy savodxonlikni rivojlantirishning Aqlli tibbiyot, Raqamli tibbiyot, Aqlli va raqamli innovatsion tibbiyot  kabi innovatsion modellarini yaratishning ijtimoiy-falsafiy masalalari haqida qiziqarli fikrlar bildirilgan