ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA, ILMIY TADQIQOT NATIJALARINI O‘QUV JARYONIDA FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida, tadqiqot jarayonlarida olingan natijalarni o‘qitish jarayonida foydalanish raqamli texnologiyalar orqali qo‘llashning samaradorligi yoritilgan. Tadqiqotlar natijasida raqamli platformalardan foydalanish talabalarga zamonaviy ilmiy yangiliklarni tezkor va sifatli o‘zlashtirish imkonini berishi isbotlangan. Elektron platforma orqali pedagogik texnologiyalardan foydalangan holda o‘qitish talabalarni qiziqishlarini birmuncha oshiradi. Elektron platforma muayyan fan doirasidagi keng qamrovli ilmiy manbalar taqdim etilishi va platformadagi ma’lumotlarni pedagogik va raqamli  texnologiya asosida qo‘llash ta’lim jarayonining samaradorligini oshiradi.