OLIY TA’LIM MUASASALARINI FANLARNING SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada taʼlim jarayonida axborot texnologiyalari imkoniyatlaridan foydalanishning samarali jihatlari yoritilgan. O‘quvchilarga  talab doirasida ma’lim va bilimlarni yetkazib berishda, fan-texnika yutuqlaridan unumli foydalanish zarur.