TALABA- YOSHLAR O‘RTASIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada  sog‘lom turmush tarzining mazmuni va mohiyati, ilmiy, tarixiy va pedagogik manbalardagi tahlili, mamlakatimizda  sog‘lom turmush tarzini  amalga oshirish borasigi chora-tadbirlar hamda talaba-yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzini shakllantirishda raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik shart-sharoitlari yoritilgan.