RAQAMLI JAMIYATDA TOLERANTLIK KOMPETENSIYALARINI SHAKLLANTIRISH BO‘YICHA TAJRIBA-SINOV ISHLARINING NATIJALARI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada raqamli jamiyatda tolerantlik kompetensiyalarini shakllantirish bo‘yicha tajriba-sinov ishlarining natijalari joy olgan. Tadqiqot jarayonida zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali ta’lim oluvchilarda o‘zaro hurmat, madaniyatlararo muloqot, tanqidiy fikrlash hamda ijtimoiy mas’uliyatni rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi.