TALABA SHAXSINI KAMOLGA ETKAZISHDA FAOLIYATNI TO‘G‘RI TASHKIL ETISH (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada talaba shaxsini har tomonlama kamolga yetkazishda faoliyatni to‘g‘ri tashkil etishning pedagogik ahamiyati yoritiladi. Ta’lim jarayonida faoliyatning maqsadga yo‘naltirilgan, tizimli va samarali tashkil etilishi talabaning intellektual, ma’naviy-axloqiy hamda kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishga xizmat qilishi ilmiy asosda tahlil qilinadi.