YOSH TENNISCHILARNING PSIXOFIZIOLOGIK VA PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada yosh tennischilarni tayyorlash jarayonida ularning psixofiziologik va pedagogik xususiyatlarini hisobga olishning ahamiyati yoritilgan. Bolalar organizmining o‘ziga xos rivojlanish bosqichlari, harakat apparati, asab tizimi va emotsional holatining tennis mashg‘ulotlariga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, mashg‘ulotlarni samarali tashkil etishda yoshga mos pedagogik usullar, o‘yin texnologiyalari va motivatsiyaning o‘rni asoslab berilgan.