BO‘LAJAK INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARINING PROFESSIONAL KOMMUNIKATIV QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHDA KOMMUNIKATIV TRENINGLARNING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada interaktiv metodlar, trening mashqlari va pedagogik muloqot orqali talabalarning nutqiy faolligi, mustaqil fikrlashi va kasbiy kompetensiyasini rivojlantirish masalalari yoritilgan.