SPORT MAKTABLARI TRENERLARINING KASBIY FAOLIYATI NATIJALARINI BAHOLASHDA AXBOROT TIZLIMLARNING INTEGRATSIYA MASALASI (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada Sport maktablari trenerlarining kasbiy faolyati natijalarini monitoring qilish va baholashda mavjud axborot tizimlarning integratsiyasi, inson omilini minimallashtirish va samaradorligini oshirish hamda resurslarni tejash masalasi haqida so‘z yuritiladi.