OʻQUVCHILARINI JISMONIY RIVOJLANISH VA JISMONIY TAYYORGARLIK DARAJASINI ANIQLASH (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqola oʻquvchilarning jismoniy rivojlanishi va jismoniy tayyorgarlik darajasini ilmiy usullar asosida aniqlash hamda oʻquvchilarni jismoniy tayyorgarligi va jismoniy rivojlanishini mustahkamlash uchun boshqaruv qarorlari qabul qilish boʻyicha metodik tavsiyalar berigan.