JISMONIY TARBIYA VA SPORTDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR INTEGRATSIYASI VA ULARNING SAMARADORLIGI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport fanlarini o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash zarurati yuzasidan fikr va mulohazalar keltirib о‘tilgan. Sohani rivojlantirishda e’tibor berish talab etiladigan jihatlar yoritib о‘tilgan.