TALABALARNI OMMAVIY JISMONIY TARBIYAGA VA SPORTGA QAMRAB OLISHNING INNOVATSIYON MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada talabalar o‘rtasida ommaviy sportni rivojlantirishning innovatsion mexanizmlarini takomillashtirish haqida soʻz yuritiladi. Zamonaviy sharoitda innovatsion texnologiyalar sport bilan shug‘ullanish uchun qulaylik yaratish, jismoniy natijalarni, shuningdek, jismoniy mashqlar samaradorligini yaxshilashga yordam beradi.