TEXNIKUM TALABALARINING JISMONIY TAYYORGARLIKNI YUKSALTIRISHDA JISMONIY SIFATLARNING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada texnikumlarining jismoniy tarbiya darslarida jismoniy sifatlarni rivojlantirish mashqlari yuklamasi kam o‘rganilgan sohalardan biri ekanligi yoritilgan. Talabalarning jismoniy sifatlarini rivojlantirish mashqlari orqali jismoniy tayyorgarligini oshirish masalalari bayon etilgan.