ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИНИНГ “ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТ ТЎҒРИСИДА”ГИ ҚОНУНИНИНГ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИДА СПОРТНИ РИВОЖЛАНТИРИШДАГИ ЎРНИ ВА АҲАМИЯТИ (KONFERENSIYA, 2026)
Мақола мазмунида мамлакатимизда  жисмоний маданият, жисмоний тарбия, профессионал спорт, таълим муассасаларида спорт ва ҳакозо фаолиятларда олиб бориладиган ишларнинг қонунийлигини таминловчи малумотлар берилган. Ўрта махсус, касб-ҳунар таълими муассасалари ўқувчилари Беш ташаббус ҳамда олий таълим муассасалари талабалари Талабалар лигаси мусобақаларини ташкил этиш тўғрисида маълумотлар берилган.